Tuotesarjat

Esse Organic Skincare

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon - ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Naturativ

Naturativ on NaTrue -sertifikaatin mukaisesti valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Se on luonnollinen, moderni ja aistikas sarja. Naturativin tuotteet ovat tehokkaita, helppoja käyttää, viettelevät tuoksuillaan ja ovat puhtaasti luonnollisia.

Provida

Provida Organics on ensimmäisiä Suomeen saapuneita luonnonkosmetiikan kauneushoitolasarjoja. Provida tarjoaa luomulaatuisia, puhtaita ja hellävaraisia
kauneudenhoitotuotteita, jotka tukevat ihon toimintoja ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Tuotteissa hyödynnetään Bach-kukkatippoja. Eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat tarkoituksellisen miedot. Tällöin tuotteet sopivat useimmiten myös herkkäihoisille.

Haut-Ségala

Ranskalainen kosmetiikkasarja Laboratoire du Haut-Ségala on syntynyt intohimosta
kasvien ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Jokainen tuote on tehty käsin korkealaatuisista luomuraaka-aineista. Kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Kukista uutetut eteeriset öljyt antavat kukkaisvesille niiden hellävaraisen tehon. Tuotteet ovat vegaanisia.

Uoga Uoga

Uoga Uoga on luonnollinen ja aito, käsityönä valmistettu mineraalimeikkisarja. Ne sisältävät ainoana Euroopassa Itämeren meripihkaa, joka sisältää lukuisia antioksidantteja hidastamaan ihon ikääntymisprosessia. Sarjan mineraalimeikit ovat kevyen mattaisia ja raikkaan peittäviä. Uoga Uoga on ympäristöystävällinen, jonka tavoitteena on tehdä maailmasta vähän puhtaampi, viattomampi ja kauniimpi.

The Ohm Collection

The Ohm Collection on hollantilainen
brändi, jonka kauniista ja toimivista tuotteista hyötyvät sekä ihmiset, että luonto. Brändi on saanut alkunsa ensimmäisestä tuotteestaan, Deo Dorantista. Tehokas, jauhemaisessa muodossa oleva luonnonkosmetiikan deodorantti. Deo Dorantteihin on valittu korkelaatuisia eteerisiä öljyjä, joiden ansiosta kehosi säilyttää raikkautensa koko päivän.