Tuotesarjat

Esse Organic Skincare

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon - ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Naturativ

Naturativ on NaTrue -sertifikaatin mukaisesti valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Se on luonnollinen, moderni ja aistikas sarja. Naturativin tuotteet ovat tehokkaita, helppoja käyttää, viettelevät tuoksuillaan ja ovat puhtaasti luonnollisia.

Uoga Uoga

Uoga Uoga on luonnollinen ja aito, käsityönä valmistettu mineraalimeikkisarja. Ne sisältävät ainoana Euroopassa Itämeren meripihkaa, joka sisältää lukuisia antioksidantteja hidastamaan ihon ikääntymisprosessia. Sarjan mineraalimeikit ovat kevyen mattaisia ja raikkaan peittäviä. Uoga Uoga on ympäristöystävällinen, jonka tavoitteena on tehdä maailmasta vähän puhtaampi, viattomampi ja kauniimpi.